ROCKIN’ STONES

The Rockin Stones is een Nederlandse coverband uit Hazerswoude Rijndijk, opgericht in 2008. De bandleden hebben samen een passie voor rockmuziek en zijn bekend om hun energieke en dynamische liveoptredens.

De band bestaat uit maar liefst 11 muzikanten. Elk bandlid brengt zijn eigen unieke stijl en muzikale talenten naar de tafel. Het is duidelijk dat elk bandlid zijn eigen bijdrage levert aan de unieke sound van The Rockin Stones.

The Rockin Stones heeft al vele optredens op hun naam staan. Ze hebben opgetreden op verschillende locaties, variƫrend van lokale podia tot grote festivals. Zo speelden ze in april 2022 in Pleyn 68 in Hazerswoude Dorp, waar ze een indrukwekkend optreden gaven voor een enthousiast publiek. Op Koningsdag 2022 speelden ze op Park Rijnstroom, waar ze de menigte vermaakten met hun energieke en meeslepende rockmuziek.

Geniet van de allergrootste hits van de 2022/2023 Stones SIXTY tournee met songs zoals Satisfaction, Sympathy for the Devil, Honky Tonk Women en nog veel meer, naar aanleiding van hun zestigjarig jubileum!

Met hun enthousiasme en passie voor rockmuziek hebben The Rockin Stones een trouwe schare fans opgebouwd. Hun optredens zijn een feest voor het oor en het oog en hun energieke performances zorgen ervoor dat het publiek nooit stilstaat. The Rockin Stones blijft zich ontwikkelen en groeien en het is duidelijk dat hun toekomst nog veelbelovend is.