DJ Nozem

DJ Nozem uit Hazerswoude Dorp heeft een opmerkelijke carrière achter de rug. Van zijn bescheiden begin in het Stek tot zijn optredens op grote evenementen, hij heeft een trouwe schare fans opgebouwd en een naam gevestigd in de regio.

DJ Nozem, begon zijn muzikale reis op zijn kamer, bij zijn ouders in Hazerswoude Dorp. Samen met Beest en Do draaiden ze regelmatig als 15 jarige Stekmedewerkers de schilderijen bij de buren van de wanden. Tot dat op een dag er een fakkel binnen werd afgestoken en toen was vader Piet er wel klaar mee.

Het Stek, alles wat met licht en geluid te maken had, is verbonden met Nozem. En teksten als “Nozem was hier” zijn nog steeds overal te vinden. In het stek draaide hij voor het eerst voor een publiek en ontwikkelde hij zijn vaardigheden als DJ. Vervolgens begon hij op te treden op lokale feesten, waaronder het schuurfeesten, zoals Rampenfeest, Summerland en de Stompwijkse Kermis. Zijn talent, zijn enthousiasmerende geluid en energieke stijl vielen op en al snel werd hij gevraagd om te draaien op grotere evenementen, zoals Stekpop.

In 2015 werd DJ Nozem huis-DJ bij het voormalige Brothers in Bunnik. Hier draaide hij regelmatig voor duizenden mensen en bouwde hij zijn fanbase verder uit. Zijn unieke mix van pop, rock, feest, techno, house en trance zorgde voor een onvergetelijke sfeer op het podium en op de dansvloer.

Ook met Stek 50 Jaar zal Nozem de avond vullen met de heerlijkste platen tussendoor en zal afsluiten met de afterparty in het Stek.